LEF in huis streeft altijd naar een persoonlijke en doelgerichte aanpak met een fraai eindresultaat. Wilt u een uitgebreid advies met interieurschetsen, ontwerpen, lichtplan of een totaalplan, dan maak ik eerst een afspraak bij u op locatie voor een vrijblijvend gesprek. Het is van belang dat er een duidelijk beeld wordt gevormd van alle wensen en eisen en de manier waarop LEF in huis u verder kan helpen. U ontvangt een offerte met daarin de gemaakte afspraken en wensen.

Ook voor een enkel kleuradvies kunt u terecht bij LEF in huis. Met u wordt een afspraak gemaakt op locatie gedurende een sessie van anderhalf รก twee uur. Daar maak ik een kleurenplan voor u. Nadien ontvangt u het uitgewerkte kleuradvies met 'moodboard' inclusief uw persoonlijke kleurenwaaier.

Zelfs de mogelijkheid om per uur advies in te winnen kan. Het werken op regiebasis kan u  helpen goede keuzes te maken of betere inzichten te geven. Denk hierbij aan klankborden tijdens een verbouwing, het doornemen van voorgenomen aankopen of het stylen van een ruimte.

En wat dacht u van een kadobon kleur- of interieuradvies voor een bijzondere gelegenheid?

 

 

Facebook Pinterest